Plenković na Vodotornju: “Drago mi je da smo danas ovdje, na ovaj ključni dan”

"Hrvatska vlada je nakon one naše sjednice prije 4 godine i 1 dan, kazala da će pridonijeti koliko treba da završimo financijsku konstrukciju obnove Vodotornja" - kazao je


U povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovat će na obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991-2020. “Vukovar – mjesto posebnog pijeteta”, u utorak i srijedu, 17. i 18. studenoga 2020. godine u Vukovaru.


Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i ministar obrane Mario Banožić, a 18. studenoga i potpredsjednik Vlade za društvene djelatnosti i ljudska prava Boris Milošević, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak i ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović.

“Drago mi je da smo danas ovdje na vukovarskom vodotornju na ovaj ključan dan, dan za slobodu Hrvatske, dan kada se svi zajedno prisjećamo pobjede u Domovinskom ratu, kada se prisjećamo svih žrtava, osobito žrtava Vukovara i Škabrnje, ljudi koji su za slobodu dali najviše”, rekao je na Vodotornju premijer Plenković, koji ga je obišao u društvu doktorice Vesne Bosanac i Mladog Jastreba, Branka Borkovića.

“Hrvatska vlada je nakon one naše sjednice prije 4 godine i 1 dan, kazala da će pridonijeti koliko treba da završimo financijsku konstrukciju obnove Vodotornja, to smo s radošću učinili i pridonijeli obnovi ovog simbola slobode i Domovinskog rata”, rekao je Plenković, javlja N1 TV.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
3
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime