Malobrojni, ali vatreni obožavatelji legendarnog bosanskog pop rock benda došli su u Spaladium Arenu uživati u hitovima koji su obilježili nekoliko prethodnih desetljeća.

Plavi orkestar počeo je svoj splitski koncert s pola sata zakašnjenja, ali je već od prvog takta oko dvije tisuće posjetitelja bilo na nogama.

Prvih nekoliko pjesama bilo je iz novije produkcije Sarajlija, ali užarena atmosfera nastala je za vrijeme hita iz 1986. “Lovac i košuta”.

Uslijedili su hitovi poput “Kaja” i “Fa Da Fašista”, a zanimljiv dio koncerta bilo je ocjenjivanje pjesama od strane publike.

Očekivano, najveće oduševljenje publike nastalo je na evergreene poput “Bolje biti pijan nego star”, “Sava”, “Zelene su bile oči te”…

Pogledajte dio sinoćnje atmosfere:1 KOMENTAR

  1. Kasnili su samo 15 minuta. Bilo je predobro, pjevali smo kao da je bila prepuna Spaladium arena. Mlađa publika me oduševila znanjem novih pjesama, ali i onih dobrih starih hitova moje mladosti ! Ne sjećam se ikada da je publika pjevala nakon što je bend ili pjevač ili pjevačica napustila pozornicu. Čista petica za Plavi orkestar i za publiku ! Dovedite ih opet, ali ne u termin prepun koncerata i HNK predstava i humora u Lori…..da je bio onaj prvi termin, garant bi bilo puno više ljudi. Ponovilo se ! 🙂

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime