Planule kutije u dvorištu, vatra se proširila na drugu kuću: Turisti u strahu bježali na ulicu

Nitko, srećom, nije ozlijeđen u požaru koji se iz dvorišta obiteljske kuće u Karlovačkoj ulici proširio na susjednu kuću iz koje su u strahu istrčali turisti i sakrili se na sigurno.

Imamo požar u Karlovačkoj, zatrpani smo pozivima, kratko su kazali jutros oko 8,40 sati u Županijskom centru 112 nakon što su dva vatrogasna vozila protutnjala gradom.


Prema informacijama reportera s terena, zapalile su se ambalažne kartonske kutije i kašete u dvorištu obiteljske kuće u Karlovačkoj ulici. Gust crni dim nadvio se nad kvart, a vatra se proširila na zid susjedne kuće s apartmanima za turiste, piše ŠibenikIN.

Gosti su u strahu istrčali iz kuće i sakrili se, a čitav jedan zid u potpunosti je uništen budući da se zapalio izolacijski stiropor, doznaje novinar na terenu.

Vlasnik te nedavno obnovljene kuće kazao je kako je već nekoliko puta upozoravao na opasnost od kutija i prazne ambalaže koju je u dvorištu godinama gomilao njegov susjed, te da je bilo pitanje vremena kad će se dogoditi nešto ovakvo.

Vatru su pod kontrolu doveli gasitelji iz Javne vatrogasne postrojbe Šibenik s dva vozila, au trenutku objave ovog teksta, i dalje na terenu dogašavaju požar, kazao je naš reporter s terena, javlja ŠibenikIN.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0