Pjesma klape Cambi uz koju će mnogi obilježiti uplovljavanje u bračne vode

Klapa Cambi svojom izvedbom pjesme "Ljubav niti zaplela" dala je onaj završni dodir čarolije koji ja, kao autor, uvijek tražim u svojim pjesmama


Klapa Cambi snimila je u požeškoj dolini spot za hit “Ljubav niti zaplela” kojim je još jednom uspješno spojila more i ravnicu.


Klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca na 50. Aurea Festu, održanom ljetos u Požegi, predstavila se predivnim stihovima o sudbonosnoj ljubavi, a kraj godine odlučili su obilježiti novim spotom.

U svojem hitu pjevaju o ljubavi koja povezuje duše, sama doskita i otvara sva vrata. Autor pjesme Željko Zovko ponosan je novu suradnju s, po njemu, najboljom klapom na ovim prostorima:

Klapa Cambi svojom izvedbom pjesme “Ljubav niti zaplela” dala je onaj završni dodir čarolije koji ja, kao autor, uvijek tražim u svojim pjesmama. Sretan sam zbog ove suradnje i nadam se da će biti još pjesama koje ćemo zajedno prenijeti do publike.

Spot je napravio Matko Petrić kojem se jako dopada spoj sjevera i juga:– Meni se jako sviđa kombinacija dalmatinske klape i slavonskog štiha. Ova kompozicija mi je legla iz prve i baš sam se potrudio prenijeti tu romantiku iz nota u sliku. Zlatni štih spota je zamišljen i snimljen u zlatnoj požeškoj dolini ovoga ljeta, gdje smo klapa Cambi i ja zajedno nastupali na Aurea Festu, rekao je Petrić.

Članovi klape zato se nadaju da će nova pjesma obilježiti mnoga buduća uplovljavanja u bračne vode!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime