U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 19:25 sati dogodila na državnoj cesti D-8 na predjelu Dupca u Župi dubrovačkoj lakše je ozlijeđen 57-godišnji pješak.

Do prometne nesreće je došlo kada je spomenuti pješak, koji je bio pod utjecajem alkohola od 0,69 g/kg, započeo prelaziti kolnik državne ceste D-8 na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza i bez da se prethodno uvjerio da to može učiniti na siguran način. U tom trenutku na njega je naletjelo osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim se u pravcu Dubrovnika kretao 60-godišnjak. Uslijed udara, pješak je pao na kolnik, nakon čega je napustio mjesto događaja udaljivši se u nepoznatom pravcu, izvijestila je jutros dubrovačka policija.

Ozlijeđeni pješak pronađen je oko 22:30 sati te je odveden na liječnički pregled gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede te je pušten kući.

Oba sudionika prometne nesreće bit će prekršajno sankcionirana i to vozač osobnog vozila zbog vožnje neprilagođenom brzinom, a pješak zbog izazivanja prometne nesreće.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime