Poznati Splićanin, chef Ivan Pažanin, ovog siječnja uživa u odmoru diljem Europe. Zimski mjeseci mnogim restoranima u Dalmaciji donose ili značajno smanjenje opsega rada ili pauzu do proljetnih mjeseci.
Pažanin je "turneju" počeo u Beogradu, a tamo je ostao zatečen kvalitetom pizze.
"Ljudi moji, je li to moguće? Najbolja pizza koju sam prova u životu U srcu Beograda na Dorćolu, ovo je za ne virovat", napisao je na Instagramu.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
Potom je "odletio" u Španjolsku.
"Jednostavnost i lipota života leži u malim, ali kvalitetnim stvarima. Bez velike filozofije, a njegujući svoje domaće, savršenstvo je tu", poručio je iz Malage. Potom je posjetio Andaluziju, a u posljednjoj objavi pohvalio se da uživa u "50 nijansi narančaste"; objavivši fotografije na kojima se vidi kako uživa konzumirajući piće i hranu.