Pauk o Bandiću: “Nikad nećemo saznati razmjere svega što je radio, no jedno mu nitko nikad neće moći zanijekati”

"O svemu učinjenom presudu će donijeti jedini mjerodavni sudac, onaj gore"

Martin Pauk

U 66. godini preminuo je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.


Bandiću je pozlilo kasno navečer te ga je Hitna prevezla u bolnicu Sveti Duh. Pokušali su ga reanimirati, ali bezuspješno. Vijest su potvrdili iz Grada Zagreba.

Tijekom jutra stižu brojne reakcije na društvenim mrežama. U nastavku prenosimo reakciju Martina Pauka, vijećnika Gradskog vijeća Grada Splita.

“Preminuo je Milan Bandić, upravo javljaju.

Za jedne je bio kontroverzan, za druge pravi primjer iskusnog političara. Iza njega ostalo je mnoštvo prijava, ali ni jedna ‘prava’ presuda. Činjenica je da se u njegovom praktički cjeloživotnom mandatu, punih 20 godina, mnogo toga u Hrvatskoj promijenilo, ali on je ostao konstanta.

Vjerojatno nikad nećemo saznati potpune razmjere svega dobrog i lošeg što je za života radio, no jedno mu nitko nikad neće moći zanijekati – činjenicu da je bio nevjerojatno šarmantan i makijavelistički pragmatičan u svakom pogledu.

O svemu učinjenom presudu će donijeti jedini mjerodavni sudac, onaj gore, a na nama ostaje da još dugo analiziramo Bandićevu neponovljivu političku osobnost i sve dobre i loše strane.

Počivao u miru Božjem.”, poručio je Pauk na svom Facebook profilu.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime