PANIKA U SPLITU Cijeli razred četvrtaša u samovoljnoj samoizolaciji

Nekoliko učitelja povezanih s ovim 4. razredom također danas nije došlo na nastavu

Prema pouzdanim informacijama kojima raspolažemo, jedan razred osnovne škole “Marjan” je u samovoljnoj samoizolaciji nakon što se saznalo da djed jednog od razrednih kolega boluje od koronavirusa.


Kako nam navode izvori, učeniku koji je bio u kontaktu s djedom pozitivnim na koronavirus određena je samoizolacija. Samoizolacija drugog kontakta nije obavezna, no kako doznajemo u razgovoru s roditeljima, dio njih je odlučio ne slati djecu u školu.

Nekoliko učitelja povezanih s ovim 4. razredom također danas nije došlo na nastavu.

Potvrdu informacija zatražili smo od Stožera CZ SDŽ, ali do objave nema ovakvih saznanja.

U 13:30 sati najavljena je konferencija za medije na kojoj će se javnosti obratiti šefica NZJZ SDŽ Željka Karin, a možete je pratiti uživo na Dalmacija Danas.

Jedna novooboljela osoba hospitalizirana u KBC Split

Podsjećamo, prema izvješću NZJZ–a Splitsko-dalmatinske županije od ukupno 66 obrađenih testova s područja Splitsko-dalmatinske županije 3 su novooboljele osobe. Dvije osobe su iz Splita dok je jedna osoba iz Solina.Sve tri novooboljele osobe boravile su izvan Republike Hrvatske. Njihovi kontakti su obrađeni te se 14 osoba nalazi u samoizolaciji. Od troje novooboljelih jedna osoba je hospitalizirana u KBC–u Split.

Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada su ukupno zabilježena 563 slučaja zaraze koronavirusom, dok se još 4 slučaja vode kao aktivno oboljeli.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. a djed je bio u doticaju sa kockoglavima iz bosne, jer svaka normalna europska država drži distancu, mi se tužimo što nas jebu austrijanci i mađari, ali ne mi se otvorimo jere kockoglavi trebaju doći glasat, pljuc

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime