Pada li Mega na Gripama? Danas KK Split igra protiv Beograđana

"Od nas očekujem da ćemo biti mobilizirani kao nikada do sada, da odigramo momčadski, da budemo potpuno "unutra" s tijelima i glavama"

Danas u 16.00 sati (Arenasport), na Gripamau 22. kolu ABA lige KK Split dočekuje Megu Soccerbet. “Žuti” su svjesni da u goste stiže jedna mlada, ali iznimno kvalitetna ekipa, koja nije slučajno odmah iza vodećih ekipa na tablici. U prvom susretu Mega je pobijedila 91-75, bio je to prvi susret Splita i momčadi iz Beograda. Tada su za Splićane dobro odigrali Vranković i Čampara, dok je Petrušev predvodio domaću momčad do pobjede. Plan Splita je jasan, bodovi moraju ostati kući!


– Želimo odigrati hrabru i agresivnu utakmicu i na kraju postići koš više. Znamo da nam dolazi iznimno talentirana i kvalitetna momčad. Od nas očekujem da ćemo biti mobilizirani kao nikada do sada, da odigramo momčadski, da budemo potpuno “unutra” s tijelima i glavama. Od njihovih centara Petruševa i Simonovića dolazi najveća opasnost, ali ne treba zanemariti i ostale dobre igrače poput Smitha, Tepića, Cerovine i ostalih koji imaju bitne uloge – rekao je Splitov trener Mile Karakaš.

Ilija Đoković u posljednjim utakmicama pojačao je vanjsku liniju “Žutih”. Prenio nam je razmišljanja svlačionice.

– Mega spada u red mladih i poletnih ekipa, ali i pobjedama protiv favorita pokazali su koliko su kvalitetni. Smatram da je sve u našim rukama, pokazujemo iz utakmice u utakmicu da timskom obranom proizlazi dobar napad, ostalo je još da smanjimo broj izgubljenih lopti. Ako to bude ne nekih desetak onda ćemo sigurno dobiti utakmicu. Petrušev i Simonović? Moći ćemo živjeti s njihovih tridesetak poena ako zaustavimo ostale. Bude li tako, pobjeđujemo – jasno će Đoković.

Mega Soccerbet do sada ima 14 pobjeda, Split samo šest, za domaćina ova pobjeda znači razumna distanca od dna ljestvice, novi korak ka ostanku u ABA ligi.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime