Sutra se u 15 sati u Žrnovnici igra veliki derbi između dva Mosora. Radi se o utakmici 6. kola 2. ŽNL Splitsko-dalmatinske.

Na teren izlaze dva kluba čije je rivalstvo u samo dvije godine postalo jedno od najprepoznatljivijih na razini Splitsko-dalmatinske županije. Nažalost, ne zbog nogometnih poteza koji bi u normalnim okolnostima trebali obilovati u najsportskijem gradu na svitu, nego zbog nesređenih odnosa na temu korištenja terena u Pricviću, nogometnom hramu Žrnovnice.

Teren u Pricviću

Naravno, u 6. kolu 2. ŽNL susret će se domaćin Hrvatski braniteljski dragovoljački nogometni klub Mosor – Sveti Jure (bivši HNK Mosor koji od prosinca 2019. nastupa pod novim imenom) te NK Mosor Žrnovnica, koji je osnovan u rujnu 2018., kao znak nezadovoljstva događajima u Pricviću.

– Pozivamo sve mještane, članove, navijače i simpatizere koji dolaze na utakmicu, da sutra u 13:30 sati dođu u centar mjesta kod crkve. Iz centra ćemo u 14:00 sati krenuti laganom šetnjom do Pricvića gdje ćemo zajedno bodriti naš klub i pokazati što Žrnovnica misli o “privatniku” koji je “OKUPIRAO NAŠE”. Podsjećamo vas da se pridržavate epidemioloških mjera prije i za vrijeme utakmice, nosite zaštitne maske i držite propisanu distancu.
Sve one koji dolaze na utakmicu molimo da dođu na vrijeme jer “privatnik” mora uzeti podatke svakog gledatelja koji ulazi na tribinu (epidemiološke mjere) – najavili su utakmicu iz NK Mosora Žrnovnica.


Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime