U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Tvrtka Wasi d.o.o. osnovana je u veljači 2002. godine i sa svojim prodajnim aktivnostima može se podijeliti u dvije kategorije – veleprodaja i maloprodaja nautičke opreme. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava Referenta prodaje (m/ž) u Dubrovniku, Šibeniku, Zadru. Osnovna poslovna zadaća na ovom radnom mjestu je prodaja robe iz nautičkog asortimana i inox galanterije te održavanje prodajnog, izložbenog i ostalog prostora urednim i čistim. Prijavite se jednim klikom.

Titan Constructa d.o.o. ambiciozna tvrtka koja se odlikuje iskustvom i profesionalnošću svojih djelatnika, trenutno zapošljava Voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Novalja, Zadar, Imotski, cijela Hrvatska. Imate li petogodišnje iskustvo i sposobnost rukovođenja? Ukoliko je vaš odgovor ‘da’, baš vi ste idealan kandidat za samostalno vođenje gradilišta te praćenje realizacije. Provjerite sve detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, zapošljava djelatnika za poziciju: Agent u rezervacijskom centru (m/ž). Mjesto rada: Zadar. Od vas se očekuje poznavanje rada na računalu (Word, Excel, Internet, Outlook), aktivno poznavanje dva strana jezika u govoru i pismu (obvezno njemački jezik i/ili talijanski jezik), te komunikativnost, fleksibilnost, dinamičnost, kreativnost, ljubaznost, samomotiviranost. Provjerite detalje na linku.

Rusticor d.o.o. za ugovaranje novih objekata – luksuznih vila za odmor, zapošljava Agenta ugovaranja objekata (m/ž). Mjesto rada: Jadranska obala. Poduzeće traži više izvršitelja za ugovaranje novih objekata radi povećanja obujma poslovanja, a ovaj posao se može obavljati i uz stalno zaposlenje. Djelatnik koji je idealan za ovu poziciju ima najmanje SSS, usmjeren je na rezultate, dinamičan je, komunikativan i u kontaktu sa širokim krugom ljudi. Prijavite se brzom prijavom.

Prima, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, proširuje tim i zapošljava Električara (m/ž). Mjesto rada: Područje Republike Hrvatske (rad na terenu). Profesionalna znanja i vještine za ovaj posao uključuju SSS (elektro smjer), minimalno 1 godinu radnog iskustva na sličnim poslovima te vozačku dozvolu B kategorije. Pronalazite se u ovom natječaju? Klik na brzu prijavu.

Lager Bašić d.o.o., vodeća kompanija u regiji jugoistočne Europe koja se bavi prodajom građevinskih strojeva, zapošljava na 2 pozicije: Bagerist na izgradnji vjetroparka (m/ž) i Dizaličar za radove na vjetroturbinama (m/ž). Mjesto rada: VE Krš Pađene. Ukoliko ste fleksibilni u poslu, uporni i organizirani, baš takve ovaj poslodavac traži. Provjerite natječaje i prijavite se do 18.11.

RideCar d.o.o., rent-a-car servis, trenutno proširuje svoj tim i zapošljava Referenta u poslovnici (m/ž), u Zagrebu, Splitu, Puli, Dubrovniku. Potrebno vam je minimalno SSS, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje engleskog jezika, znanje rada na računalu te razvijene organizacijske sposobnosti. Osnovna zadaća na ovom poslu bit će vam iznajmljivanje vozila i prodaja dodatnih usluga. Kliknite na link za više info. i prijavu.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava Prodavača (m/ž) za rad u postojećim i novim trgovinama na lokacijama: Split, Zadar i brojnim drugim. Prijavite se jednim klikom, posao.hr ima detalje.

Adecco za klijenta – A1, vodeću telekomunikacijsku kompaniju, zapošljava Savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž). Mjesto rada: Split, Zadar, Zagreb i brojni drugi. Nudi vam se fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima, specijalistička obuka u prodaji, mogućnosti napredovanja, stimulativno i dinamično radno okruženje te službeni mobitel i IT alati za rad. Prijaviti se možete brzom prijavom.

OLYMPIA VODICE dioničko društvo za ugostiteljstvo i turizam ima raspisan natječaj za Voditelja a-la-carte restorana (m/ž). Od kvalifikacija trebate SSS hotelijersko turističkog smjera te odlično znanje engleskog, njemačkog jezika. Prijave su na linku.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime