Ove subote darujte krv u prostorijama DVD-a Žrnovnica

Osiguran je parking, tradicionalni obrok zahvalnosti kao trenutna okrjepa i za ovu, prvu ovogodišnju, a 31. redovitu akciju darivanja krvi Gradskog društva Crvenog križa Split s klubom DDK


Ovog vikenda u Žrnovnici će se organizirati dobrovoljno darivanje krvi, a cijelu akciju nam je najavio predsjednik Kluba dobrovoljnih darivatelja krvi Ivica Sinovčić iz DVD-a Žrnovnica.


– U subotu, 13. veljače u prostorijama DVD-a Žrnovnica u centru mjesta, će se između 9 i 12 sati održati dobrovoljno darivanje krvi. Sve će se naravno odvijati uz propisane epidemiološke mjere te ovim putem pozivam sve zainteresirane, svi su dobrodošli. – u kratkim crtama je najavio ključne informacije Sinovčić.

Osiguran je parking, tradicionalni obrok zahvalnosti kao trenutna okrjepa i za ovu, prvu ovogodišnju, a 31. redovitu akciju darivanja krvi Gradskog društva Crvenog križa Split s klubom DDK.

Krv mogu darovati sve zdrave osobe između 18 i 65 godina života uz liječnički pregled na samoj akciji darivanja krvi, kako naglašavaju organizatori, ‘pravoj transfuziji ljubavi’, akciji darivanja krvi kojom se osigurava liječenje i spas mnogih života.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime