Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela nakon pobjede protiv Maribora u Europskoj ligi, nastavlja put u Europi, ali sada u Challenge cup u, gdje je protivnik talijanski Milano, ekipa iz vrha talijanske A1 lige, koja ulijeva strahopoštovanje i respekt, ali i veliki ponos za kaštelanski sport.

Mladost Ribola Kaštela već cijelo desetljeće igra ozbiljnu ulogu u hrvatskim, ali i srednjoeuropskim okvirima, osim 6 titula prvaka Hrvatske zaredom, 3 osvojena hrvatska kupa, dva final foura i 3 mjesta u europskoj ligi, ovaj prolazak među 16 najboljih spada također među najveće uspjehe kaštelanskog sporta.

O talijanskoj odbojci i Milanu nema smisla trošiti riječi, samo jedan igrač košta kao godišnji ili dvogodišnji budget cijelog kluba iz Kaštela, ali ponos u domaćim redovima je velik jer dolazi talijanski div iz svjetskog Milana u Kaštela.

Iz kluba očekuju velik broj navijača, i ovim putem pozivaju sve ljubitelje sporta, odbojke i sve klubove u okolici da dođu vidjeti kremu europske i svjetske odbojke u Kaštelima.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime