Iako je prije par dana objavljeno da se otac Khabiba Nurmagomedova probudio iz kome njegovo stanje je i dalje vrlo ozbiljno.

UFC-ov prvak u lakoj kategoriji objavio je da su osim 57-godišjeg oca Abdulmanapai brojni članovi njegove obitelji zaraženi koronavirusom.

Nakon što su problemi s upalom pluća doveli do komplikacija sa srcem Abdulmanap je prebačen iz Dagestana u Moskvu, javlja Croring.

“Više od 20-ero mojih bliskih rođaka zaraženo je COVID-om 19 i morali su biti zbrinuti u intenzivnoj njezi. Neki od njih nisu više s nama. Što se tiče mog oca, dobili smo toliku podršku i ljudi stalno pitaju za njega” objavio je Ruds na društvenim mrežama.

„Moj otac je i dalje u bolnici. I dalje se bori s bolešću. Imao je komplikacije sa srcem zbog koronavirusa. Abdulmanap je prošle godine imao operaciju srca, a ovih dana je imao i drugu, tako da je i dalje u teškom stanju. To je sve što mogu reći.”

Khabib se krajem ožujka vratio u Rusiju iz San Josea gdje je trenirao u American Kickboxing Academyju. Trebao je braniti pojas protiv Tonyja Fergusona na UFC-u 249, ali nije mogao putovati iz zemlje.

Očekuje se da će naslov braniti u rujnu protiv privremenog prvaka Justina Gaethjea.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime