Otac i sin završili u postaji zbog svećenika: “Ona je s njim već dulje, ali sam se ja pravio da ne vidim jer nisam želio”

HDZ-ovac iz Slavonije kod kuće je zatekao suprugu i svećenika (43), koji je ogorčenog muža prijavio policiji zbog prijetnji smrću


Ma, bio sam konj! Ona je s njim već dulje, ali sam se ja pravio da ne vidim jer nisam želio. Sramota me je, rekao je to za 24 sata šef stožera Civilne zaštite i predsjednik seoskog HDZ-a u jednom slavonskom selu.


Sa svojim 24-godišnjim sinom je 27. prosinca oko 20.30 sati nenajavljeno došao kući, gdje je zatekao 43-godišnju suprugu i svećenika (47), župnika župe u Slakovcima.

Ono što su otac i sin tad vidjeli očigledno im se nije svidjelo pa je uslijedila salva uvreda i prijetnji prema zatečenom dvojcu, zbog čega su, nedugo poslije, otac i sin uhićeni. Policiju je, navodno, pozvao upravo svećenik zbog prijetnji smrću koje su mu tom prilikom izrečene.

Državno odvjetništvo izreklo im je zabranu prilaska i zabranu kontakta sa ženom i svećenikom te su potom pušteni na slobodu. Izašavši iz pritvora nakon dva dana, otac i sin došli su kući, no tamo nije bilo nikoga. Njihova supruga i majka otišla je od kuće, navodno, pronašavši privremeno utočište u Župnom dvoru u Slakovcima, kod svećenika.

‘Nije vam on za svećenika’

– I nije bilo nikakvog nasilja kad smo sin i ja došli kući. Nije nitko nikoga udario, ali smo rekli svašta. Samo provjerite gdje je ona sad, živi kod njega u župnom dvoru – priznaje ogorčeni muž.

– Istraga traje i zbog toga ne smijem davati nikakve izjave. Ona će uskoro biti gotova i ja ću izaći u javnost s onim što je doista bilo – rekao je svećenik dodavši kako gospođa o kojoj se radi, a i on, nisu dobro jer su dobili ozbiljne prijetnje smrću.

O svećeniku su 24 sata pisala i u kolovozu 2005., kad je bio župnik u župi u Dalju. Tad su daljske bogomolje u pomoć pozvale novinare kako bi raskrinkale ljubovanje svojeg tad mladog župnika s jednom svojom mještankom, koju je također angažirao da mu bude domaćica u Župnom dvoru. Svećenik je tad u unajmljenom stanu u Osijeku živio sa svojom odabranicom. Biskupija ga je tad “kaznila” premještajem u drugu župu, pišu 24 sata.

– Nije on za svećenika, on vozi motor, nosi kožna odijela, majicu na kojoj piše ‘Nemam curu’ – rekle su tad vjernice iz Dalja.

Navodno je i u Tenji bio “nemirnog duha”.

– Dok je bio župnik u Levanjskoj Varoši, živio je u Tenji. I tu je također imao ‘domaćicu’ s kojom je, na kraju, i otišao nekamo dalje živjeti. Nisu se baš skrivali. Svi smo znali da su par – rekla je jedna mještanka Tenje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
32
Haha
349
Hagić
21
Hmmm
21
Plač
35
Grrr
70
Molim?
51

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime