U otežanim koncertnim okolnostima Tomislav Bralić i klapa Intrade uspjeli su održati nekoliko nastupa. Uz poštivanje mjera koje su na snazi zbog epidemije COVID-19 ljetos su nastupili u Opatiji, Biogradu, Zadru i Vodicama, a u Splitu nastupaju 28. kolovoza na tvrđavi Gripe.

S ponosom najavljuju koncert koji će se 4. rujna održati u Šibenku na Tvrđavi sv. Mihovila s početkom u 21 sat. Stoljetno izdanje protkano bogatom poviješću i pričom izvrsna je kulisa za koncert na otvorenom. Prestižan je to prostor upravo zbog svojega jedinstvenog ambijenta – iznad mora, ispod neba.

Tomislav Bralić radosno iščekuje Šibenik:

– Veselim se našem prvom nastupu na Tvrđavi Sv. Mihovila. Klapa Intrade i Šibenik se poznaju u dušu. Na festivalu Šibenskih šansona smo nastupili 12 puta i slobodno mogu reći da smo tamo ka’ i doma! – rekao je Bralić.

Klapa se raduje koncertu na Tvrđavi sv. Mihovila jer je to jedan od rijetkih povijesnih prostora na kojem do sada nije nastupila pa će tako u rujnu napokon ispuniti svoju veliku želju. Tomislav Bralić i Intrade imaju snažnu poveznicu sa Šibenikom jer su upravo na Dalmatinskoj šansoni premijerno izvedene mnoge pjesme koje su obilježile karijeru ove klape.

A riječima Tomislava Bralića teško je odoljeti:

– Pozivam sve ljubitelje naših pjesama da dođu u Šibenik, da na vrijeme osiguraju karte jer će ih biti manje nego inače. Klapa Intrade i Šibenik 4. rujna pivaju zajedno! – zaključio je Bralić.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime