Lions klub Marjan iz Splita u sklopu svog humanitarnog programa pod motom “Osmjeh donosi osmjeh“, organizira i ove godine Glazbeno jutro ,kao humanitarni koncert ozbiljne glazbe u subotu 11. svibnja u 11h u Gotičkoj dvorani Muzeja grada Splita u Papalićevoj 1. Nastupaju izvrsni mladi glazbenici Kristina Cvitanić (klavir) i Luka Jadrić (violina) koji će izvoditi klasična djela F.Chopina, Telemanna, F.Liszta, H.Wieniawskog, A.Dvoraka i drugih svjetskih skladatelja.

Prihod od ovog humanitarnog koncerta namijenjen je humanitarnoj akciji ‘Za bolje liječenje malih endokrinoloških bolesnika’ čiji je cilj prikupiti novčana sredstva za dogradnju i opremanje dječje endokrinološke ambulante Klinike za dječje bolesti KBC-a Split.

– Ovim putem zajednički pokušajmo pobuditi ćutljivost i ljubav prema drugima osobito onima kojima je pomoć potrebna, a to su u ovom slučaju mali bolesnici koji se bore s dijabetesom i drugim endokrinološkim poremećajima, a dijabetes je danas bolest koja zahvaća milijunsku populaciju i nažalost je u zastrašujućem porastu – poručuju iz Lions kluba Marjan uz posebnu zahvalu Muzeju Grada Splita koji je osigurao prostore Gotičke dvorane za ovu humanitarnu akciju.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime