Nakon što je Oliver Medley, posljednji projekt splitskog sveučilišnog zbora „Silvije Bombardelli“, u svega 10 dana na YouTube-u pogledalo preko 60 tisuća ljudi, čitav se tim, potaknut neočekivanim uspjehom i oduševljenjem publike, još jednom sastao i snimio novi glazbeni uradak.

Ovog se puta radi o aranžmanu pjesme Bijeli Božić, koju je u originalu također otpjevao obožavani im Oliver Dragojević. Zbor je istu na repertoaru imao još od lani, a sada su je odlučili studijski snimiti.

„Pjesma je odabrana jer u moru današnjeg „predbožićnog ludila“ zaista uspjeva dočarati Božić od kakvog smo se nažalost udaljili. Božić je u ovoj pjesmi kakav treba biti – intiman, radostan i svet, slavi se u krugu obitelji te svojom toplinom zbližava i mijenja svijet.“ – objašnjava dirigentica Anamarija Tadin.

Kao što je već spomenuto, čitav tim Oliver Medleya ponovno je radio i na Bijelom Božiću: aranžman je djelo dirigentice Anamarije Tadin, studijsko snimanje obavljeno je u studiju Tomislava Mrduljaša s glazbenim producentom Hrvojem Domazetom, za spot su se pobrinuli Andrija i Petar Jurčević iz Apstudia – Aheropita, a za fotografije Marija Mikulić.

Spot je sniman na trenutno naljepšoj božićnoj adresi grada Splita – bajkovitom restoranu Perivoj.

Zbor je tako na najljepši mogući način zahvalio publici na bezbrojnim pohvalama vezanim uz Oliver Medley, te im čestitao nadolazeće blagdane.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime