22:45 Mišo je nastavio s hitovima “Drugi joj raspliće kosu”, “Odavno više ne plačem zbog tebe”, “Ostala si uvijek ista”…

22:20 Miši se na pozornici pridružio Alen Nižetić.

– Ja san se uz Mišu i Hajduka rodija, živin i umrit ću – kazao je Nižetić i zapjevao “Dalmacijo, moja ružo procvala”.

S prvim taktovima sljedeće pjesme, “Zbog jedne ljubavi”, publika je pala u ekstazu. Dok je većina zapalila upaljače, na jednom dijelu Arene planule su i baklje.

22:00 Na pozornicu je stigla klapa Rišpet koja je s Mišom zapjevala “Fališ mi”, a zatim i Jole s hitom “Nosi mi se bila boja”.

21:45 Mišo je otpjevao “Ja sam Dalmatino”, “Kućo stara” i “Ako me ostaviš”, nakon čega mu se na pozornici pridružila kći Ivana.

– Ćaća je jutros ima fibru preko 39 stupnjeva. Uspaničili smo se i rekli mu da odgodi koncert, a on je samo odgovorio: “Ni po cijenu života”. Eto, samo da znate koliko vas voli – kazala je, nakon čega su zajedno otpjevali “Crno vino, crne oči” i “Noćas ćemo zemlji ko materi reći”.

21:00 Iako izgleda dosta slabo, pjevač je neumoran, niže hitove, a publika pjeva u glas. U jednom trenutku obratio se prisutnima s molbom da podrže voljeni Hajduk.

– Što se tiče Hajduka, molim da mu se oprosti ove godine. Hajduk je veliki klub, ali ima mali tim – kazao je. Dodao je da kad bi Hajduk izgubio, danima ništa nije jeo.

– Mater bi me pitala jesi li bolestan? A ja sam govorio “i gore nego bolestan”. Hajduk je bio najjači klub države koja se zvala Jugoslavija, a njegovi navijači su bili jači i od onih koji treniraju karate – ispričao je.

20:50 Na pozornicu se popeo Mate Mišo Kovač! Publika je u ekstazi, u glas su s pjevačem otpjevali jedan od njegovih najvećih hitova, “Poljubi zemlju po kojoj hodaš”, a nastavilo se sa “Svi pjevaju, a ja ne čujem”

20:35 Spaladium Arena je krcata. Publika se zagrijava uz popularne hitove “Ja sam ti jedini drug”, “Nije u šoldima sve”, “Požurite konji bijeli”… Atmosferu pogledajte u videu

Neokrunjeni kralj estrade i jedan od najpoznatijih pjevača na ovim prostorima, Mate Mišo Kovač, večeras od 20 sati u Spaladium Areni ima veliki koncert pod nazivom “Samo nas nebo rastavit može” .

Otkad je koncert najavljen, krenula je prava navala na ulaznice, a da njegovi fanovi ne mogu dočekati susret s omiljenim pjevačem pokazuju i ogromni redovi koji su se već od 19 sati počeli formirati pred Arenom.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime