Zbog problema s bedrenim mišićem, Andrej Kramarić ulazio je s klupe u utakmicama Lige nacija protiv Švedske i Francuske. I tako načet, zabio je gol Šveđanima.

A onda je na povratku u klub, njemački Hoffenheim, dobio pozitivan nalaz na koronavirus! Za Dnevnik Nove TV, kratko je odgovorio:

– Imam minimalne simptome, bit će to sve u redu. Ne znam gdje sam se zarazio.

Kramarićev Hoffenheim sutra će morati bez njega protiv Borussije Dortmund. A baš Kramarić u lipnju im je zabio rekordna četiri gola, i uz to baš danas je proglašen najboljim igračem Bundeslige za mjesec rujan. Pa će trener Borussije ovaj put imati veliku brigu manje.

– U ovom trenutku nemoguće je reći kada i gdje su zaraženi Kramarić i Budimir, no naglašavamo da su svi igrači i članovi stožera bili negativni na sva tri testiranja tijekom okupljanja, a koja je provodio službeni UEFA-in partner za testiranje. Nadležna epidemiološka služba RH procijenila je kako suigrači Kramarića i Budimira te članovi stožera nisu bili rizični kontakti te da im nije potrebna samoizolacija.

Zanimljivo je da je uoči utakmice Portugala i Švedske ovoga tjedna, pozitivan bio Cristiano Ronaldo. On je prije toga igrao protiv Francuske, a odmah nakon toga Hrvatska baš s Francuskom. Ali, ikakav redoslijed, kao i širinu zaraze, nije moguće odrediti.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
3
Plač
2
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime