“Obala bez opušaka” naziv je kampanje koja je oduševila lokalno stanovništvo i turiste u Esteponi, malom primorskom mjestu na jugu Španjolske. Kampanja je vrlo jednostavna: donesite čašu punu opušaka na bilo koji štand na plaži i zauzvrat ćete dobiti čašu punu piva ili nekog osvježavajućeg napitka.

Po uzoru na priču iz Estepone, istu praksu odlučili su primijeniti i Murterini, koji su o ovoj akciji obavijestili lokalno stanovništvo i turiste putem Facebooka.

“Kamp Slanica, u suradnji sa beach barom Lostura priključuje se akciji- svakog tko donese čašu/bočicu/vrećicu punu opušaka na šank beach bara Lostura, čeka gratis sok ili pivo!

Kako je TZ Murter- Kornati početkom ljeta postavila pepeljare na sve plaže u Murteru, slobodno se možete poslužiti i limenkama koje služe kao pepeljare i njih napuniti opušcima koje pronađete na svojoj omiljenoj plaži u Murteru.

Ovom akcijom svi skupa doprinosimo čišćem okolišu, a ujedno sudjelujemo i u prevenciji požara, s obzirom da je neugašeni opušak čest uzročnik požara. Požurite u akciju i osvježite se za nagradu- sakupi, zamijeni, nazdravi!” poručili su na facebooku Kampa Slanica.
1 KOMENTAR

Comments are closed.