Zaklada „Hrvatska za djecu“ obavještava javnost da se koncert Mie Dimšić i Domenice koji se trebao održati u subotu, 22. kolovoza na splitskoj tvrđavi Gripe privremeno odgađa. Naime, zbog novonastale situacije izazvane virusom COVID-19 te velikog broja novooboljelih osoba u Splitsko-dalmatinskoj županiji donesena je odluka da se koncert odgodi za 2021. godinu. Odluka je donesena u dogovoru s partnerima i nadležnim službama. Prihod od prodanih ulaznica od ovog koncerta trebao je biti namijenjen Hrvatskom savezu gluhoslijepih osoba Dodir.

– Sigurnost svih posjetitelja, a naročito onih najmlađih naš je prioritet. Žao nam je što moramo odgoditi ovaj koncert no vjerujem kako ćemo u idućoj godini imati bolju epidemiološku situaciju te kako ćemo ponovno raditi na ovom humanom cilju. Zaklada „Hrvatska za djecu“ unatoč svim problemima uzrokovanim pandemijom koronavirusa i dalje će raditi na pomaganju potrebitim obiteljima i djeci – izjavila je upraviteljica Zaklade „Hrvatska za djecu“ Renata Gubić.

Svi koji su kupili ulaznice za ovaj koncert dobit će povrat sredstava. Koncert je bio organiziran u organizaciji Zaklade „Hrvatska za djecu“, a pokrovitelji koncerta bili su Grad Split, JANAF, HDS ZAMP te Karaman koncert.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime