OD PONEDJELJKA SE SVI UČENICI IZ SD ŽUPANIJE VRAĆAJU U KLUPE: Doznajemo sve detalje

[POTVRĐENO] "Pozivamo sve da sukladno Modelima i preporukama za rad u uvjetima povezanima s COVID-19 postupite po uputi Stožera", rekli su nam


Zbog trenutne epidemiološke situacije u Splitsko-dalmatinskoj županiji, Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije nakon obavljenih konzultacija sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske i Ministarstvom znanosti i obrazovanja 10. veljače 2021. godine donio je uputu kojom će se održavanje nastave za sve učenike osnovnih i srednjih škola s područja Splitsko-dalmatinske županije od 15. veljače 2021. provoditi po modelu A – nastava u školi.


Ovu informaciju nam je potvrdio pročelnik za prosvjetu, kulturu i tehničku kulturu i sport Splitsko-dalmatinske županije Tomislav Đonlić.

– Pozivamo sve da sukladno Modelima i preporukama za rad u uvjetima povezanima s COVID-19 postupite po uputi Stožera CZSDŽ, pri čemu ste se dužni pridržavati svih epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezanih za održavanje školskih aktivnosti – kazao je za Dalmacija Danas Tomislav Đonlić.

– U slučaju pogoršavanja epidemiološke situacije s eventualnim novim uputama za organizaciju nastave svi će biti na vrijeme obaviješteni – zaključio je Đonlić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
30
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
3
Plač
7
Grrr
8
Molim?
7

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime