“Oćeš se tući i kad budeš imao 60 godina?”: Evo kome je bila upućena jučerašnja poruka Torcide na Poljudu

I školu je zanemario zbog Hajduka za kojeg navija već 45 godina


Torcida je na jučerašnjoj utakmici na Poljudu razvila transparent koji glasi: “Oćeš se tući i kad budeš imao 60 godina? Sigurno neću, zato jer ih neću ni doživiti”.


Transparent je poruka dugogodišnjem navijaču Hajduka, Solinjaninu Branku Grbeši “Keli”, kojem je Torcida na ovaj način čestitala taj neočekivani 60. rođendan koji će proslaviti za nekoliko dana. Kako doznajemo, Kele je već 45 godina navijač Hajduka.

Najveću popularnost u navijačkim krugovima, osim brojnim gostovanjima, Kele je stekao videom starim čak 30 godina u kojem na pitanje novinarke hoće li se tući po utakmicama i kad bude duplo stariji, govori da sumnja da će doživjeti šezdesetu.

Povezani sadržajVeć tada ovaj navijač je imao 200 gostovanja van Splita.

– Bio sam u Beogradu prije 15 godina. Dok sam bio mlađi tukao bih se i sve, al sad mi to nije… Sad mi je samo do toga da gledam utakmicu i da sve prođe fer i u redu – kazao je.

Bavio se krađama po robnim kućama?

Novinarka ga je upitala i koliko troši na gostovanja te čime se bavi, na što joj je dao nevjerojatan odgovor.

– Radim nešto privatno, ali više se bavim ovako krađom. Kradem po robnim kućama, samoposlugama i tako. Proveo sam dosta u zatvoru.

Na pitanje zašto to radi, odgovara:

– A od čega ću živit.

Ima četiri razreda osnovne škole, a školu je, kaže, zanemario zbog Hajduka, no ništa nije požalio. Cijeli video pogledajte u prilogu. (Kansije je za Dalmacija Danas kazao da je malo zezao novinarku o čemu možete čitati ovdje)

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime