OBRIŠI SUZE Odazovite se i vi humanitarnoj akciji za pomoć žrtvama nasilja u obitelji, evo kako možete pomoći

Nasilja nad ženama i nasilja u obitelji uvijek je bilo, no s dolaskom koronavirusa i zatvaranja u svoje domove, situacija je postala još gora


Članice IWC Split pokrenule su veliku humanitarnu akciju pod nazivom Obriši suze. Na nju ih je potaknuo značajan porast nasilja nad ženama i nasilja u obitelji zabilježenog od pojave koronavirusa sve do danas.


“U cilju prikupljanja sredstava potrebnih za pokrivanje troškova smještaja, hrane, pravne i psihološke pomoći žrtvama nasilja, organiziramo virtualnu izložbu umjetničkih djela, koja su za ovu potrebu donirali brojni naši umjetnici.

Uplatom minimalnog iznosa od 200 kn, neka od djela prikazanih u galeriji mogu postati i Vaša, jer će IWC Split u znak zahvale donatorima, darom takve vrste, rado ovjekovječiti Vaš trenutak humanosti i senzibiliziranja za potrebe drugih”, objavljeno je na stranici IWC Split.

I vi možete sudjelovati, a humanitarna akcija u kojoj su svoje umjetnine donirali brojni domaći umjetnici, traje još mjesec dana – do 22. ožujka. Brojni umjetnici rado su donirali svoje umjetnine, a jedna od njih može postati i vaša.

Sve informacije možete pronaći na stanici IWC Split.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime