Naš portal u kolovozu je uvršten u ljestvicu istraživanja čitanosti servisa Gemius Audience. Mjesečna ljestvica posjećenosti za studeni izašla je krajem prošlog tjedna. Naš portal je zauzeo vrlo visoko 22. mjesto među portalima u Hrvatskoj. Iako su Google analytics podaci nedvojbeno upućivali na to da je naš portal u vrlo kratko vrijeme postao jedan od najutjecajnijih portala u Dalmaciji, Gemius istraživanje je to i potvrdilo.

Ovakvi podatci posjećenosti vjetar su u leđa redakciji koja postoji nepune dvije godine i pokazatelj su da je publika prepoznala golem trud koji se ulaže u sadržaj portala. Najviše posjetitelja DalmacijaDanas ima u Splitsko-dalmatinskoj, Šibensko-kninskoj županiji, Zadarskoj, Dubrovačko-neretvanskoj i gradu Zagrebu.

82 posto posjetitelj je iz Hrvatske, a gotovo po 4 posto čine posjetitelji iz Njemačke i BiH. Čini se da se sadržaj portala podjednako sviđa ženskoj i muškoj populaciji, iako su žene u blagoj prednosti s 51 posto ukupne posjećenosti!

HVALA vam na povjerenju!

Reklamirajte se na top regionalnom portalu u Hrvatskoj – povoljno!

Povoljni paketi oglašavanja Marketing našeg portala pripremio je povoljne pakete oglašavanja i pristupačne cijene PR članaka. Za više informacija javite nam se na marketing@dalmacijadanas.hr ili na 095 810 8000.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime