Novi vrhunski uradak klape Sebenico: “Zapivajmo svi, Božić dolazi”

Ove godine Branimir Bubica i njegova klapa Sebenico mogu se pohvaliti najuspješnijom godinom od svog postojanja


”Zapivajmo svi, Božić dolazi” novi je uradak naših Šibenčana, koji su ovom Božićnom pjesmom zaokružili iznimno uspješnu godinu.


“Zapivajmo svi, Božić dolazi” potpisuje sam Branimir Bubica, dok se za aranžman pobrinuo iskusni Leo Škaro. Dečki se nadaju da će s ovom pjesmom ući u mnoge domove i da će pjesma postati neizostavni dio Božićnog repertoara.

Ove godine Branimir Bubica i njegova klapa Sebenico mogu se pohvaliti najuspješnijom godinom od svog postojanja. Uz promociju svog posljednjeg albuma “Dalmacijo ti si zadnja luka” nastupili su na brojnim festivalima i velikim brojem samostalnih koncerata potvrdili svoju kvalitetu i popularnost.

Na festivalu Dalmatinske Šansone u Šibeniku dečki su ovojili “Šansonjera” za pjesmu “Nisan zna”, a svojim nastupom u show programu istog festivala oduševili šibensku publiku.

Samostalnim koncertom na splitskom Peristilu otvorili su Splitski festival, a na Omiškoj pjaceti muški se potukli za sami vrh festivala. Otvaranje Kaštelanskog ljeta, nastup na gala večeri ispred Opatijskog hotela Milenij, samostalni koncerti u Tučepima, Murteru, Šibeniku te brojnim drugim mjestima i gradovima, kako u Hrvatskoj tako i u susjednoj Sloveniji i BiH potvrđuju da je iza njih godina kakvu su mogli samo poželjeti.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime