NOVI SPORTSKI KLUB U SPLITU Klub za obaranje ruku: “Žene vole jake ruke”

Klub trenutno ima 30-ak članova

Split je dobio još jedan novi sportski klub, a riječ je o Klubu za obaranje ruku Split.
Predsjednik kluba Petar Sević rekao je kako je nekolicina prijatelja treniralo kod prvog profesionalnog obarača u Brnazama.


– Kada se skupilo dovoljno zainteresiranih za ovaj sport u Splitu osnovali smo svoj klub – naglasio je .

Istaknuo je kako ljudi misle da sportaši obaraju isključivo onom rukom koja im je prirodna, ali to nije u ovom sportu tako.

– S obzirom na to da se treniraju obje ruke i one su obje aktivne na turnirima. Obaranje na lijevu i na desnu ruku su dva odvojena natjecanja, tako da dobivamo prvaka lijeve i prvaka desna ruke – rekao je.
Ante Vrdoljak, član Kluba za obaranje ruku Split rekao je kako klub ima 30-ak članova.

– Svako sebi odredi rutinu i način treninga. Klub ima sve sprave i utege tako da članovi mogu trenirati prema svojim mogućnostima – istaknuo je.

Na pitanje vole li žene jake ruke, Vrdoljak je potvrdio i rekao da vole.Željka Čerina, članica Kluba za obaranje ruku Split je rekla kako nije jedina žena u Klubu te da ih trenutno ima 4. Naglasila je kako se cijeli život bavi sportom te da je slučajno došla u ovaj klub trenirati, ali joj se dopalo i ostala je, navodi HRT.

– Postoji natjecanja za žene i muškarce. To je odvojeno zato što se muška i ženska snaga ne mogu mjeriti – istaknula je.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime