Nakon što je održana konstituirajuća sjednica novog Nadzornog odbora HNK Hajduk, predsjednik NO-a Benjamin Perasović dao je prvu izjavu za javnost.

– Održana je konstituirajuća sjednica NO-a s jednom točkom dnevnog reda koja je bila izbor predsjednika i zamjenika. Za predsjednika je izabran Benjamin Perasović, a za zamjenika Denis Alajbeg. Odluka je donesena jednoglasno. U svjetlu te činjenice bih htio poručiti da ovaj NO želi dodatno mobilizirati energiju svih Hajdukovih navijača. Također, podržavamo današnje izjave većinskog vlasnika Hajduka – gradonačelnika Krstulovića Opare i predstavnika Našeg Hajduka i mislimo da je ta dodatna mobilizacija energije, u situaciji za naš klub koju mnogi nazivaju kriznom, je novi pokazatelj smjera, a to je novo zajedništvo. Potrebna je dodatna energija za dobrobit Hajduka, a ovaj će NO ustrajati na tome.

Koji su prvi koraci?

– Dogovorili smo sljedeći sastanak. Ovo je bila samo konstituirajuća sjednica, nismo imali dnevni red o drugim temama. Mi ćemo se vrlo brzo, odmah poslije Nove godine, opet sastati. Ovo je bilo da se upoznamo i vidimo slažemo li se oko smjera.

Mislim da su poruke gradonačelnika i Našeg Hajduka u skladu s onim o čemu govorimo, a to je dodatna mobilizacija energije i zajednički rad.Perasović je upitan o temi upravljanja i nadziranja, koja se stalno provlačila u predizborno vrijeme…

– Mi ćemo se nastojati držati Statuta i dokumenata koji propisuju djelovanja NO i operative. Na ovoj kratkoj konstituirajućoj sjednici odlučeno je i da se sve sjednice održavaju u Splitu, a naravno da će zbog naših obveza nekad biti potrebna i pomoć tehnologije.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime