NOVI POČETAK ŽIVOTNE TRENERICE IZ SPLITA Zbog ljubavi je preselila u Beč

Čini se da je pronašla sreću


Motivacijska govornica iz Splita Ana Bučević od jeseni u austrijskoj prijestolnici gradi novi život. Kako doznaje Gloria, zajedno sa sinom doselila se novom partneru, srpskom glazbeniku s bečkom adresom Marku Nikoliću.


– Istina je da Ana već neko vrijeme živi u Beču. A mogu potvrditi da nikada nije bila sretnija i ispunjenija – ispričala je Nada Bučević, blizanka najpoznatije hrvatske životne trenerice Ane Bučević.

Da je Ana Bučević jesenas okrenula novu stranicu do sada su znali samo njezini bližnji. Nakon što je prošlog ljeta otkriveno da ljubi Marka Nikolića, srpskog skladatelja i producenta s bečkom adresom, nekoliko je puta na društvenim mrežama objavljivala selfije iz Beča. No, ni po čemu nije dala naslutiti da se tamo za stalno preselila.

Kako doznaje Gloria, s njom je u Beč za sada otišao samo šestogodišnji sin Lukas iz braka sa Splićaninom Sašom Dvornikom. Dječak je na jesen u Beču krenuo u prvi razred, a oko njemačkog jezika mu pomaže Marko koji u Austriji živi duže od dvadeset godina. Njezina kći Ani, koju je dobila u prvom braku, zbog školskih je obaveza ostala u Splitu s tetom Nadom. Plavokosa Ani na proljeće bi, naime, trebala maturirati u splitskoj privatnoj gimnaziji, a potom će se i ona pridružiti mami i bratu koje u Austriji redovito posjećuje.

S Bučevićkom i njezina dva dečka mnogo vremena u Beču provode i Markova kći Lena te dva sina Luka i Petar.  Par je tako sa svojom djecom tamo proveo i božićne blagdane, a to obiteljsko okupljanje Bučevićka je na svom profesionalnom Instagramu Safari duha dokumentirala videom.

– Da čudo i ljubav današnjeg dana nosite sa sobom i kroz sve ostale dane u godini – zaljubljeno je poručila svojim sljedbenicima.Vesela božićna čestitka trebala je biti i njezina službena potvrda veze s Markom. Sve do Božića nijednom na društvenim mrežama nije stavila njihovu zajedničku fotografiju, za razliku od Marka koji još od prošlog ljeta na svom profilu otvoreno dijeli trenutke s Anom. Tako joj je i danas raznježeno čestitao rođendan.

– Draga moja princezo, hvala ti na svakom trenu provedenom s tobom – stoji u Markovom ljubavnom postu. 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
2
Hagić
2
Hmmm
9
Plač
2
Grrr
9
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime