Nakon što smo 5. prosinca objavili članak u kojem nam se čitateljica iz Trilja požalila na problem parking – mjesta u gradu Trilju te nezakonito parkiranje ispred ugostiteljskih obrta, na redakcijski mail (info@dalmacijadanas.hr) je stigla poruka još jedne čitateljice iz Trilja, koja nam se požalila na isti problem, ali iz druge perspektive.

POVEZANI SADRŽAJ

Kako nam je rekla, na ovom mjestu se automobili parkiraju više od 20 godina i nikada se nije dogodila nesreća, bez obzira što se radi o nezakonitom ostavljaju automobila, u ovom slučaju zbog ispijanja kave.

Dalje, čitateljica nam je rekla da nije problem u stanovnicima Trilja, jer se jednostavno – nemaju gdje parkirati.

– Vozači nemaju problem samo s ovim kafićem, nego s još mnogo drugih. Trilj ima problem parkinga na razini cijelog grada, tako da se u članku koji ste objavili sigurno vlasnik kafića osjeća prozvanim, a sigurno nije kriv što naš grad ima ovaj problem te se stvaraju potencijalne opasnosti za sve sudionike u prometu, zaključila je čitateljica iz Trilja.

Očitovanje grada o problematici parkinga objaviti ćemo po primitku istog.1 KOMENTAR

  1. Neznam odakle je čitateljica koja je poslala ovaj mail, al u zadnju godinu dana na tom istom raskrižju su se dogodile 2 prometne, srećom lakše! I onda kad se desi samo vidite vozače koji su tu parkirani kako izlaze iz kafića i idu ća jer znaju da se to desilo većim dijelom zbog toga sto su parkirali auto i smanjili vidljivost!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime