S najnovijom verzijom EMUI 9.1 B153 korisničkog sučelja, koja polako postaje dostupna na određenim tržištima, Huawei je korisnicima P30 i P30 Pro pametnih telefona omogućio pristup jednoj od najzanimljivijih inovativnih funkcija na području kamere – mogućnost dual-view snimanja.

Ovom mogućnošću korisnici mogu stvoriti split-screen videe simultano koristeći dvije stražnje kamere (glavnu kameru i telefoto objektiv), kombinirajući obje perspektive odjednom. Razvijajući ovu naprednu tehnologiju Huawei nastavlja s inovacijama i otvara nova vrata korisnicima kako bi iskusili kreativne mogućnosti na polju videografije.

Dual-view opcija bit će dostupna na Huawei P30 i P30 Pro uređajima, a korisnicima će pružiti mogućnost vlastitog produciranja iznimnih videa ili njihovo uparivanje s drugim video opcijama poput AI uređivača. S obzirom na dvostruku perspektivu, Huawei P30 i P30 Pro donose još jedan novitet na pametne telefone.

Huawei korisnicima donosi mogućnosti fotografije i videa na profesionalnoj razini kroz nagrađivanu kameru Huaweijeve P30 serije. Najimpresivnije mogućnosti dual-view opcije na P30 i P30 Pro pametnim telefonima uključuju:

• Snimanje široke perspektive s više pozadine i objekata
• Simultano zumiranje na željene objekte kroz podijeljeni zaslon
• Snimanje iz dva različita ugla, panoramski i približeni, u isto vrijeme
• Mogućnost prilagođavanja razine povećanja
• Snimanje artističkih i kreativnih videa za stvaranje uspomena na posebne trenutke

Huawei je lider u donošenju tehnološki naprednih funkcija kamere na tržište, a s novom P30 serijom nastavlja širiti svoju bazu korisnika u inozemstvu, dajući im trenutno najnaprednije tehnologije. Zajedno s dual-view opcijom, dodanom kroz EMUI 9.1 ažuriranje, Huawei P30 Pro se ističe i SuperZoom lećama koje podržavaju do 5X optički zoom, 10X hibridni zoom i 50X digitalni zoom, a SuperSpectrum senzor upija čak 40 % više svjetla za odlične performanse u uvjetima slabog osvjetljenja s ISO vrijednostima od 409.600.

Kako opcija funkcionira te situacije u kojima ju je zgodno imati pogledajte u kratkom videu.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, a njima se koristi trećina svjetske populacije. Tvrtka je osnovana 1987. godine, a danas je vodeći svjetski pružatelj rješenja na području informacijske i komunikacijske tehnologije. Inovacije su oduvijek u samoj srži kompanije, a od 188 tisuća zaposlenika, njih 80 tisuća u 2018. godini bilo je uključeno u istraživanje i razvoj pa ne čudi činjenica da je tvrtka jedan od najvećih nositelja patenata. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na gotovo 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska , Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal, Huawei Mobile Hrvatska Twitter te Huawei Forum Hrvatska.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime