Budimo iskreni, tajnovitost je in, a kad se radi o pozivu na tulumarenje gdje samo nagađate tko je organizator, ne znate ni zašto ste pozvani, ni tko je sve pozvan, odnosno jedino što znate je ime DJ-a koji briše sve upitnike. Takvo tulumarenje zove se Sorted powered by Olive Tree & Roof 68, a potpisnik istog je tvrtka Yellow Apple koja je okrenula leđa svemu što je uobičajeno i već viđeno.

Prvi Sorted powered by Roof 68 & Olive Tree nabacio je osmjeh na lica posjetitelja ponudivši im novo iskustvo kroz kombinaciju performansa i glazbene selekcije u režiji resident DJ A. Jakira feat Petra Hrnjak Skroza u netipičnom ambijentu uredskog prostora uz zalazak sunca. Osnovna impresija Sorted-a je eksplozija osjetila kroz mix glazbe, plesa, pića, hrane, a sve u staklenom prostoru Westgate-a s pogledom na grad u suton.

Zarazna energija poharala je sve prisutne, DJ Jakir je satima dijelio euforiju, a Sorted zamišljen kao popodnevni event dočekao je ponoć postavši ozbiljna „žurka“.

Yellow Apple najavljuje dvosatni video Sorted powered by Roof 68 & Olive Tree, a do tada bacite oko i uho na kratki najavni trailer, da – najavni jer uskoro se sprema novi Sorted s prefiksom Lighthouse, što daje naslutiti kako se će se održati na originalnoj lokaciji svjetionika. Kojeg točno? Naravno – ostaje tajna.Nije nagađanje već činjenica kako će Sorted powered by Olive Tree & Roof 68 postati THE događaj na gradskoj sceni, Sorted Lighthouse – spremni smo!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime