Norveški rukometaši očekivano su tužni nakon što velika bitka u polufinalu rukometnog Eura nije otišla na njihovu stranu. Nakon 80 minuta rukometa, Hrvatska je prošla u finale pobjedom 29:28, prenosi Gol.

– Najgori način za izgubiti- kratak je bio komentar Haralda Reinkinda. Kapetan Kristian Bjornsen pohvalio je Hrvatsku, ali smatra i da njegova momčad nije imala sreće. Kao argument za svoju teoriju naveo je dobru izvedbu Marina Šege, koji je skupio 11 obrana. Istaknuo se i Matej Ašanin s dva obranjena sedmerca.

– Ovo je prije svega razočaravajuće. Bio je to rat od početka do kraja. Hrvatska je dobro igrala i nametnula svoj ritam, mučili smo se s njihovom obranom. Pored toga, imali su golmana koji je imao svoj dan, što ranije nisam vidio. To je kao neki vic, vratar koji ne može ništa obraniti odjednom protiv nas igra utakmicu života- rekao je Bjornsen.

Tužno je bilo lice Sandera Sagosena, najboljeg norveškog igrača i najboljeg strijelca utakmice s 10 golova.

– Naš san je srušen. Imali smo priliku prije kraja, ali nažalost, takav je rukomet. Osjećam se malo prazno, borili smo se 80 minuta. Takav je sport, nekad pobijediš, nekad izgubiš. Prazan sam i razočaran, bio je ovo težak dan na poslu- rekao je Sagosen.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime