NOGOMETNI SVIBANJ IZ SNOVA U OMIŠU – Večeras koncert zbog ulaska MNK Olmissum u prvu ligu, ogromna potražnja zbog gostovanja Vatrenih 31. svibnja

Traži se karta više, Omiš očekuje svečani i uzbudljivi sportski događaj - kazao je Tomasović za Dalmacija Danas


Nakon što se MNK Olmissum plasirao u prvu natjecateljsku ligu, klub je pozvao sugrađane, simpatizere i navijače na koncert koji će se održati u petak ispred centra Studenac pokraj fontane. Za dobru atmosferu će se pobrinuti Vox Box, a fešta počinje u 20 sati.


“Pripremite plesne cipelice, upjevajte se i čekamo vas na malOmišćanskoj fešti!” – poručuju Omišani. Na uspjehu im je čestitao omiški gradonačelnik Ivo Tomasović:

– Jako mi je drago zbog svega što su nam malonogometaši pripremili. Čestitam ovim putem cijeloj ekipi, MNK Olmissum na plasmanu u prvoligaško društvo. Želim im uspjeh u budućnosti da budu što bolje plasirani u prvoj ligi kazao je Tomasović.

Gradonačelnik se osvrnuo na velik sportski događaj u Omišu, 100. obljetnicu NK Omiša i gostovanje hrvatske nogometne reprezentacije u Omišu tim povodom.

– Ove godine NK Omiš slavi 100 godina postojanja i tim povodom stiže nam i nogometne reprezentacija Hrvatske. Tu je i naš svjetski viceprvak Ivan Perišić koji je ponikao iz NK Omiš, naše je omiško dite. Tom prigodom uručit ćemo mu svečanu plaketu počasnog građanina Omiša. Naime, Grad Omiš je na svojoj svečanoj sjednici povodom proslave Dana grada Ivana proglasio počasnim građaninom.

Interes za utakmicom je golem, mislim da stadion nikada neće biti tako popunjen. Naručili smo oko 1500 mjesta montažnih tribina, a na fiksnim tribinama postoji oko 4.5 tisuća mjesta. Traži se karta više, Omiš očekuje svečani i uzbudljivi sportski događaj – kazao je Tomasović za Dalmacija Danas.

Reprezentacija će se okupiti 29. svibnja u Splitu gdje će biti do utakmice s Omišom, nakon čega će se pripremati za Wales u Opatiji prije polaska za Osijek 7. lipnja.

– Radujemo se susretu u Omišu i drago nam je što možemo uveličati obilježavanje 100 godina kluba koji je dao Hrvatskoj nekoliko reprezentativaca, uključujući srebrnog Ivana Perišića. Utakmica će nam se dobro uklopiti u pripreme za Wales jer se želimo okupiti malo ranije kako igrači ne bi imali preveliku pauzu od završnice prvenstava – istaknuo je izbornik Zlatko Dalić.

Kako izgleda uređenje stadiona uoči spektakla, pogledajte u fotogaleriji.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime