NOĆ MUZEJA U SOLINU: “Svi programi organizirani su u skladu s važećim epidemiološkim preporukama”

Evi svih detalja


S obzirom na specifične uvjete, ovogodišnju 16. po redu Noć muzeja Javna ustanova u kulturi Zvonimir Solin priređuje u dva dijela.


U open air programu na Malom Glorijetu u središu Solina priređujemo izložbu arhivskih fotografija “Zvonimirovom, kroz sjećanja…” od 18 sati, uz koncert jazz / swing / bossa nova / samba banda “Hot Shots” iz Splita od 19:30 sati.

U slučaju lošeg vremena “open air” program seli se u zgradu Doma kulture, uz ograničen broj posjetitelja, obavezno nošenje maske, mjerenje temperature i uz poštovanje ostalih epidemioloških preporuka.

U virtualnom programu na Facebook stranici Javne ustanove u kulturi Zvonimir Solin prikazujemo video-izložbu “Antički portreti iz zbirke Salona Divina” iz stalnog postava Galerije Zvonimir i video-izložbu “U svijetu likovnih umjetnika”, koju su priredili učenici Osnovne škole don Lovre Katića Solin, u sklopu međunarodnog eTwinning projekta.

– Svi programi 16. Noći muzeja organizirani su u skladu s važećim epidemiološkim preporukama i odlukama Stožera CZ RH koji se odnose na produkciju profesionalnih kulturnih programa – kazuju iz Javne ustanove u kulturi Zvonimir Solin.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime