Saša Jakelić ovog je ljeta odlučio predstaviti dvije autorske pjesme. Pjesma ‘Čuvaj je za sebe’ koju je Saša snimio s kolegom Maxom Hozićem na Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu nagrađena je za najbolji duet.

Danas Saša predstavlja još jednu autorsku pjesmu koju će uživo predstaviti u subotu 22.08 na festivalu Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku.

Tekst za pjesmu „Rujanska noć“ potpisuje Katarina Jakelić, a Saša je autor glazbe i aranžmana. Rujansku noć poslušajte u nastavku:

‘Rujanska noć’ prava je jesenska balada koja priča o neprolaznoj ljubavi, o sjećanjima kad se sve stiša, kad i more i sunce odmaraju, a uspomene naviru.

Pjesma je i svojevrstan podsjetnik na neka toplija i pomalo zaboravljena vremena kad je poezija bivala uglazbljena, a melodija vodila glavnu riječ u glazbi.

Ova nježna, a u isto vrijeme uptempo balada retro prizvuka sigurno će taknuti srca mnogih slušatelja i poznavatelja Sašinog i Katarininog umjetničkog opusa.

– Uskoro dolazi jesen i ta nekakva sjeta koja je uvik prati. Ova pisma ima nostalgičan prizvuk nekih prošlih ljubavi, a usudija bi se reč i glazbenih i poetskih vremena. Mislin da je ka pogođena za festival šansone u Šibeniku na kojen san čest gost i uvik sa gušton pivan. Iskreno se nadan da će se svidit publici – rekao je Saša.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime