Nižić: Ovo je nezaslužen poraz, igrači su dali svoj maksimum

"Glave gore, mislim da imamo razloga za optimizam. Ovakva se utakmica trebala desiti prije ili kasnije"

Zoran Nižić nakon utakmice komentirao je poraz Hajduka od Slaven Belupa…


– Nezaslužen poraz, cijelo vrijeme smo igrali u njihovoj polovici terena. Pokušali smo probiti njihov blok, a jednostavno nije išlo. Iskoristili su našu pogrešku i uzeli pobjedu.

Znali smo i prije utakmice da nas očekuje težak dvoboj. Dali smo sve od sebe i nema se što zamjeriti niti jednom igraču. Dali smo svoj maksimum, ali to je nogomet. Nekad dobiješ kad igraš bolje, a nekada izgubiš.

Nije bilo rješenja za “bunker” gostiju?

– Svoje šanse i polušanse nismo realizirali. Oni su jednu odbijenu loptu pokupili, igrali na drugu stativu i sretno došli do pobjede…

Ovo je kraj serije od pet pobjeda, Belupo je prvi put u povijesti pobijedio na Poljudu od kada se igra HNL…– Nažalost, svakoj seriji dođe kraj, a sada je došao i toj našoj. Glave gore, mislim da imamo razloga za optimizam. Ovakva se utakmica trebala desiti prije ili kasnije. Idući je tjedan nova utakmica, idemo dalje…

Mogli ste zaprijetiti i poslati poruku Dinamu…– Nije još ništa gotovo. Idemo iz utakmice u utakmicu, nastavljamo svoj put.

Može li se iz ovog poraza izvući kakva poruka?

– Usprkos nizu od pet pobjeda, danas smo vidjeli da nema niti malo opuštanja. Svako opuštanje donosi kaznu. Dobro ćemo analizirati ovu utakmicu i pripremiti se za ono što slijedi.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0