Nives Celzius, koja svoje pratitelje redovito izvještava o svojim aktivnostima, a nerijetko i počasti nekom izazovnom slikom, danas je objavila na svome Instagramu malo drugačiju priču.

Ne sviđa joj se što mediji objavljuju slike na kojima su “tete u kupaćem” ili još oskudnije od toga.

“Obožavam jutro i prvu kavicu. Nekada, čini se davno, ispijala bih tu prvu kavu satima, prelistavajući domaće portale. Prirodno, što zbog posla, što zbog moje naravi, zadržavala sam se na showbizu. Danas doslovce preletim, pročitam najvažnije vijesti, možda malo sporta, u ovim nekim lifestyle rubrikama provjerim ima li neki novi hit trening, neki dobar recept i sl. Showbiz okrznem. Ne pamtim kad sam posljednji put pročitala nešto. Članke o sebi odavno sam prestala otvarat, osim kad je u pitanju intervju pa provjerim da li je ispoštovana autorizacija. Neki dan sam ušla u showbiz rubriku i gotovo da sve i jedan članak najavljivale su tete u kupaćem ili još oskudnije od toga.

Takve svoje slike sam za taj dan bila pošteđena. Gledala me Nives bez make up-a… Ja ne volim takav showbiz. Reći ćete da smo same krive. Nismo. Samo potpuni showbiz amater kojem se smiješi par mjeseci do godinu dana instant slave, želi biti u medijima svaki dan. Ne želimo da se showbiz svodi na objave s društvenih mreža. Ne žele to ni urednici ni novinari. Vi kao čitatelji imate moć kreirati sadržaj. Samo jednim klikom. Ja sam svoj klik sačuvala za značajnije vijesti, a zgodne tete i dobre guze radije pogledam direktno na njihovim instagram profilima i stisnem lajk…A dotle čitam sto me zanima 📖 #mozaikknjiga
Što vi čitate na domaćim portalima?” napisala je prije sat vremena Nives i već prikupila preko tri tisuće lajkova.

 

View this post on Instagram

 

Obožavam jutro i prvu kavicu. Nekada, čini se davno, ispijala bih tu prvu kavu satima, prelistavajući domaće portale. Prirodno, što zbog posla, što zbog moje naravi, zadržavala sam se na showbizu. Danas doslovce preletim, pročitam najvažnije vijesti, možda malo sporta, u ovim nekim lifestyle rubrikama provjerim ima li neki novi hit trening, neki dobar recept i sl. Showbiz okrznem. Ne pamtim kad sam posljednji put pročitala nešto. Članke o sebi odavno sam prestala otvarat, osim kad je u pitanju intervju pa provjerim da li je ispoštovana autorizacija. Neki dan sam ušla u showbiz rubriku i gotovo da sve i jedan članak najavljivale su tete u kupaćem ili još oskudnije od toga. Takve svoje slike sam za taj dan bila pošteđena. Gledala me Nives bez make up-a… Ja ne volim takav showbiz. Reći ćete da smo same krive. Nismo. Samo potpuni showbiz amater kojem se smiješi par mjeseci do godinu dana instant slave, želi biti u medijima svaki dan. Ne želimo da se showbiz svodi na objave s društvenih mreža. Ne žele to ni urednici ni novinari. Vi kao čitatelji imate moć kreirati sadržaj. Samo jednim klikom. Ja sam svoj klik sačuvala za značajnije vijesti, a zgodne tete i dobre guze radije pogledam direktno na njihovim instagram profilima i stisnem lajk…A dotle čitam sto me zanima 📖 #mozaikknjiga Što vi čitate na domaćim portalima?

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime