Ništa od kave za van! Pogledajte što ćemo smjeti od 1. veljače

Teretane i fitness-centri ostaju zatvoreni


U podne će se u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici održati sjednica Vlade.


Uz informacije o aktualnom stanju vezanom za koronavirus na sjednici Vlade bit će predstavljeno popuštanje mjera od 1. veljače.

Kako doznaje Dnevnik.hr, iako su brojne mjere bile na stolu, odlučeno je da se ide samo u blago popuštanje. Unatoč glasnim zahtjevima ugostitelja, u Vladi su odlučili biti oprezni, pa još neće kafićima dopustiti izdavanje kave za van.

Popustit će se tek mjere u slučaju sportskih aktivnosti i rekreacije. Dopustit će se treninzi na otvorenome. Teretane i fitness-centri ostaju zatvoreni. Ranije je najavljeno da će se osnovnoškolci moći vratiti u klupe; županije će ovisno o epidemiološkoj situaciji odlučivati o povratku djece u škole.

Na sjednici i o potresu

Na sjednici će biti riječi i o aktualnom stanju vezanom za potres, a na dnevnom je redu i donošenje odluke o usvajanju ”Programa dodjele potpora male vrijednosti mikro subjektima malog gospodarstva za saniranje posljedica potresa na području Sisačko-moslavačke županije”.

Na dnevnom su redu sjednice i izmjene Zakona o prosvjetnoj inspekciji te izmjene i dopune Zakona o Državnoj komisiji za kontrolu postupaka javne nabave. 

 Moja reakcija na članak je...
Vau
16
Haha
25
Hagić
6
Hmmm
10
Plač
7
Grrr
86
Molim?
13

1 KOMENTAR

  1. Bolje da toga nema. Treba se izboriti da ljudi mogu piti kavu iz šalica. Šalice se operu i opet je sve u redu. Ambalaža od kave za van se nekamo mora baciti, a mi još nemamo nikakvih naznaka da bi netko znao kako će se to zbrinjavati. Zašto već nismo na ulicama za zaštitu naših prava i sloboda? Što čekamo? Billa Gatesa koji je najavio da će ukloniti sve siromašne koji mu smetaju.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime