Nina Badić je na Dan žena u prepunoj Spaladium areni napravila veličanstveni solističko koncert. Višesatni glazbeni spektakl obilovao je emisijama i dobrom energijom, Nina je nakon koncerta bila vidno uzbuđena i zadovoljna odrađenim i viđenim.

– Večeras je dogodila posebna noć. Ovo je ipak Split, grad koji prepoznaje sve što je dobro, oduvijek je tako bilo. Stvarno mi je bila velika privilegija imati pred sobom prepuni splitsku Arenu. Srce mi je puno radosti, nisam se nimalo štedjela. Duša mi je pjevala, mislim da se to čulo i osjetilo. Mislim da ću još danima sabirati dojmove. Zahvalna sam na ovoj količini ljubavi – kazala je Nina.

VEZANI SADRŽAJ:

Pojasnila je zašto je tako dugo čekala na prvi solistički koncert i to baš u Splitu.

Prvi veliki solistički koncert nakon 23 godine karijere. Uvijek sam čuvala Split kao poseban grad. Nisam se usudila prije, ne zbog straha, nego sam čekala da skupim repertoar pjesama da mogu kako Bog zapovijeda stati pred ove ljude. Znam da koga Split zavoli, da ga voli zauvijek. Doći ovdje nespreman ili djelomično spreman, bilo bi jadno. To nisam napravila nikada, pa ni sada. Još sam lani znala da je došao moj trenutak i da je ovo pravi trenutak za Split – rekla je Nina.

Oliver je bio neizbježan, kaže…

– Nisam imala goste, sama sam odradila koncert. Doći i imati prvi solistički koncert u Splitu bez da spomeneš Olivera je nemoguća misija.

Cijeli razgovor s Ninom pogledajte ovdje:Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime