Stilist i društveni kroničar Neven Ciganović (47) godinama je prisutan na domaćoj javnoj sceni, a u posljednje vrijeme i strani mediji raspisali su se o njegovom liku i djelu. U ovom slučaju o njegovoj erekciji.

Prije nekoliko godina, tijekom operacije, Cigiju je dijagnosticiran prijapizam, bolna erekcija koja nije povezana sa seksualnim uzbuđenjem, piše 24 sata.

– Penis mi je i dalje krut. Pokušavam oboriti Guinnessov rekord jer mi je već 34 dana dignut – rekao je tada modni stilist.

Sada je društvenim mrežama objavio kako svjetski mediji i dalje pišu o njegovoj erekciji, a poslao je i poruku brojnim kolegama s estrade.

– Što ti je nepravda? Neki ljudi se cijeli život trude ne bi li postigli svjetsku slavu, a meni je dovoljno samo da mi se digne. Već tri godine svjetska sam senzacija. Nažalost, Hrvatska nikada nije bila svjesna kakvo se ‘nacionalno blago’ krije u mojim gaćama – rekao je Neven.

Domaće zvijezde često se nađu na Ciganovićevoj meti, a nedavno je među njima ‘zalutala’ i jedna svjetska faca, Justin Bieber (26). Podijelio je fotografije majica na kojima je nacrtan pjevač, a crteži su podsjetili Cigija na njega samog.

– Ušao sam u dućan i vidio svoju fotografiju na odjeći. Bio sam ushićen što tako poznati modni lanac prodaje majice s mojim likom. Približio sam se izlogu, a onda je uslijedio hladan tuš. Pa to nisam ja, to je Justin Bieber. Moja loša kopija ili, kako bi se reklo, ‘Cigi za siromašne’. Iskreno, razmišljam tužiti tu firmu zbog duševne boli koju su mi nanijeli – rekao nam je dobro raspoloženi Ciganović.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime