NETKO GA JE HAKIRAO Na Facebook profilu Tonyja Cetinskog pojavio se status o ovcama, on ga odlučio ugasiti

Ugasio je privatni profil na Facebooku


Pjevač Tony Cetinski odlučio je ugasiti privatni profil na Facebooku zbog statusa koji se na njemu pojavio, a u kojem se naziva korisnike Facebooka ovcama. Kaže da je profil hakiran.


Evo što je napisao.

“Po ne znam koji put dogodila mi se neugodna i neobična stvar. Na mom privatnom profilu na Facebooku, pojavio se tekst sa mojim potpisom o kome ne znam ništa i koji ja nisam napisao, a koji ide toliko daleko da naziva u moje ime korisnike Facebooka ovcama. S obzirom da su to objavili brže bolje mnogi mediji, bez da su me kontaktirali, osjetio sam potrebu da se oglasim ovim putem.

Uz to sam odlučio ugasiti privatni profil i javiti se ovako na mom službenom profilu kako bih obavijestio javnost da nemam ništa sa time. Iskreno ne osjećam potrebu ni da se bilo kome ispričam za nešto što nisam učinio, jedina mi je želja da se zna da mi netko ponovo podvaljuje (hakira) i dovodi me u neugodnu situaciju.
Uz to već godinama se pojavljuju likovi koji Messengerom obavještavaju ljude kao da im se ja obraćam i nudim novac ili nagrade u svrhu prikupljanja osobnih podataka. Moji pratitelji na mrežama me promtno o tome obavijeste i upoznati su sa time te i sami prijavljuju takve podvale.

Očito je teško ostati zaštićen u ovom virtualnom Svijetu i tome se teško suprotstaviti upornim prevarantima.

Posvećen sam svom životu i maksimalno fokusiran na dva projekta od kojih je jedan međunarodni i to me čini sretnim.”Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
3
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime