NENO BELAN PRIREDIO SPEKTAKL Vrhunskim koncertom Advent u Kninu ušao u vrhunac događanja

Advent u Kninu vrhunskim je koncertom ušao u vrhunac događanja, a što vas sve očekuje u današnjem bogatom programu, provjerite u nastavku


Atmosfera u Kninu bila je sinoć na vrhuncu, publika je skupa s Nenom & Fiumensima pjevala dobro poznate stihove hitova poput Vino noći, Dotakni me usnama, Ponoćna zvona, Rijeka snova, Divojka s juga, Zar više nema nas, Kiša, Oceani ljubavi, Ulicama grada i brojne druge.


– Znam da nismo svirali jako dugo u Kninu, a kada smo zadnji put zaista se ne mogu sjetiti.

Sretni smo da ponovo imamo priliku svirati u Kninu. Uzbuđeni smo, svaki koncert nam je veselje, a kako u vašem gradu nismo bili jako dugo i predugo- jedva čekam. Moji Fiumensi i ja donosimo samo i jedino ljubav i pozitivu, a to nam danas svima treba – kazao je Neno Belan uoči kninskog koncerta.

Nakon koncerta Nene Belana i u subotu je bilo zabavno. Na posljednjem Božićnom sajmu na novoj tržnici uz rukotvorine i domaće proizvode izlagača svi posjetitelji uživali su u gulašu od divljači koji je podijelio Lovački savez županije u suradnji s Lovačkim klubom Knin. Održana je i radionica ručnih radova u organizaciji KUD-a Kralj Zvonimir na kojoj su svi zainteresirani naučili izraditi pletene rukotvorine.

Malonogometni humanitarni turnir ‘Četiri kafića’ otkazan je za ponedjeljak popodne,  a od 16 do 21 sati u dvorani OŠ Lovre Montija četiri ekipe, Oš još, Carpe Diem, Crystal I Škafić, borit će se za mjesto najboljih. Turnir organizira MNK Knin, bit će tu i bogata tombola, a sav prihod od kotizacije ekipa i tombole ide za pomoć u rehabilitaciji Kninjanina Ante Duila.

Advent u Kninu ušao je tako u svoj vrhunac, a sljedeći su na rasporedu koncert popularnog dua Dalmatino u utorak, 24. prosinca. Zatim se na kninsku pozornicu u četvrtak, 26. prosinca penje Hit bend, dok  u subotu, 28. prosinca nastupaju momci iz benda Pravila igre. Za vrhunski doček 2020. godine zaduženi splitski Diktatori.Ne propustite do kraja prosinca posjetiti Advent u Kninu i uvjeriti se u kninsku božićnu čaroliju!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime