Nema odmora za košarkaše Splita: Danas u 17 sati protiv Hermes Analitice

Večeras u 17 sati na Gripama HT Premijer liga: Split - Hermes Analitica


Dan za danom košarkaši Splita igraju svoje utakmice. Još se slavi pobjeda protiv favorizirane Budućnosti, još se nisu igrači nisu niti ohladili od jučerašnje utakmice, a na parketu ih čeka novi protivnik.


Hermes Analitica, momčad iz Maksimirskog naselja nije težak protivnik. Posljednji su na prvenstvenoj ljestvici HT Premijer lige, imaju samo dvije pobjede i za Žute bi to trebao biti lak zadatak. Neće pobjeda doći sama od sebe, zato treba biti koncentriran nakon što se momčad potrošila u jučerašnjem susretu.
Prava je sreća da je to susret gdje se možda neće trebati bacati na glavu za bodove, nego u lakšem ritmu zaraditi za bolji konto.
KK Split je sada konačno kompletna sredina s iskustvom i mladosti koja to prati u korak. Vidjeli smo Roka Ukića jučer opet u žutom dresu, kako vodi momčad, zabija kad treba, asistira. Marić pod košem, dobar mladi Vranković, skokovi Marčinkovića u ključnim trenutcima… Čvrstina Kedže, dobra “ručka” Mesičeka, odrastanje Perasovića, žestina Perkovića… sve su to karakteristike momčadi koja se diže u pravom trenutku. I još trica Čampare kao u NBA ligi, to je to.
Apsolutno zaslužena pobjeda Splita jučer protiv Budućnosti, vodili su gotovo cijelu utakmicu, borili se do posljednjeg daha, ostavili srce i pluća na terenu. Vidi se da će Roko biti značajan pokretač igre u rangu kapetana reprezentacije. 20 njegovih seniorskih godina u košarci ipak puno vrijede.
Dakle, večeras u 17 sati na Gripama HT Premijer liga: Split – Hermes Analitica.
Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime