Taman kada su se strasti vezane uz Junak malo primirile, dvoje članova Uprave odlučilo je dignuti sidro…

Danas je do nas stigla vijest kako su Dujo Armanda i Dragan Labrović podnijeli ostavke na mjesto članova Uprave Junaka, kako je rečeno, zbog privatnih razloga.

Podsjećamo, Junak je debelo kiksao po pitanju licenciranja, mnoga pitanja i odgovori ostali su negdje “između”, bez jasnih obrisa koji bi zadovoljili interes javnosti.

Čak se i u danima nakon HNS-ove odbijenice govorkalo o ostavkama pojedinih članova Uprave, ali uz podosta premišljanja “oću-neću”. Na kraju su svi ostali na broju, ali izgleda da tek sada se vide posljedice.

Teško je i nepotrebno špekulirati o razlozima, jer odluka je konačna i sada je pred predsjednikom Dujom Malešom još više posla, a vremena baš i nema previše.

Kakve će posljedice imati ovakav razvoj situacije te hoće li se i ostatak društva povesti primjerom svojih kolega, tek ostaje za vidjeti, javlja Ferata.

No, ono što je sigurno, pritisak javnosti i dalje postoji. Je li isključivo samo javnosti, e to je još jedna u nizu stvari čiji ćemo rasplet doznati u skoro vrijeme.1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime