NAZVALI SMO SKELINA “Ambicije su porasle, klub želi više i otkaz je sastavni dio posla. Ni prvi ni zadnji”

Klub ga je smijenio u potrazi za boljim rezutatima. Potvrdio je to ranije i Edo Blažević, direktor Kluba


Ivica Skelin sada je već bivši trener KK Splita.


Klub ga je smijenio u potrazi za boljim rezutatima. Potvrdio je to ranije i Edo Blažević, direktor Kluba.

– Treneru Skelinu zahvaljujemo na svemu što je napravio za klub, za promjenu na klupi odlučili smo se isključivo iz rezultatskih razloga. Procijenili smo da je u ovom trenutku momčadi potrebna promjena kako bismo u finišu sezone bili na najvišem mogućem nivou i ravnopravno se borili za titulu prvaka Hrvatske i ostanak u ABA ligi – kazao je Blažević.

Nazvali smo Skelina, kako bi nam kazao pokoju riječ o odlasku s klupe “Žutih”.

– Ovako nešto dalo se naslutiti, ljudi se to već nekako prizivali, a i klupski čelnici razgovarali su s drugim trenerima. Što je moglo biti bolje, pitate? Pa mogao sam osvojiti Kup, imati koji poraz manje u prvenstvu i koju pobjedu više u ABA ligi. A moglo je biti i gore. Ali, ambicije su porasle, klub želi više i otkaz je sastavni dio posla. Ni prvi ni zadnji. Mogu reći da sam uživao biti doma, doma je najbolje, sa svojim ljudima, obitelji – rekao nam je Skelin.

Gospodski razlaz znači da će za Skelina biti još prilika. A tko će sada dobiti priliku? Tko je slobodan, a nije skup? Iz kluba poručuju, javit ćemo uskoro. I tko dođe morat će napraviti pomak, čega ga pet utakmica u devet dana. A šest reprezentativaca se vraća, nisu trenirali s ekipom, na klupi novi trener. Ne izgleda jednostavno…NAJNOVIJE: Ivica Skelin više nije trener SplitaDIREKTOR KLUBA O SMJENI SKELINA Za promjenu smo se odlučili isključivo iz rezultatskih razloga

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime