Najsveobuhvatniji Sajam sporta, tehničke kulture i vanškolskih aktivnosti ovog vikenda ponovno u Jokeru

Veći nego ikad, Sajam će u subotu i nedjelju besplatno ugostiti čak 35 klubova i udruga te na taj način pomoći u odabiru najmlađima u mnoštvu aktivnosti koje im se nude

Po sedmi put, Joker jedan vikend u rujnu otvara svoja vrata za sve sportske, plesne i druge klubove, udruge i druge organizacije koje se bave slobodnim aktivnostima djece i mladih kako bi se predstavili djeci i roditeljima na specijaliziranom Sajmu sporta, tehničke kulture i vanškolskih aktivnosti, koji se ove godine odvija uz podršku Slobodne Dalmacije.


Veći nego ikad, Sajam će u subotu i nedjelju, 22. i 23. rujna besplatno ugostiti čak 35 klubova i udruga te na taj način pomoći u odabiru najmlađima u mnoštvu aktivnosti koje im se nude. Bit će to prigoda da se klinci i klinceze upoznaju s predispozicijama za brojne sportove (na Sajmu će se predstaviti nogometni, košarkaški, plivački, gimnastički, teniski, vaterpolo, streličarski, stolnoteniski, judo, karate, planinarski, triatlon klubovi, aeroklubovi, klub skokova u vodu…), s radom škola stranih jezika, različitih udruga za robotiku i rekreaciju djece, plesnih klubova, klubova navijačica, zborova, kulturno umjetničkih društava, posebnim programima Gradske knjižnice Marko Marulić, pa čak i Prirodoslovnog muzeja i ZOO vrta.

Izlagači su pripremili i posebne pogodnosti za upise tijekom Sajma (popuste ili čak besplatan prvi mjesec treniranja, poklone…), kao i niz prezentacija i atraktivnih nastupa u sklopu Sajma. Stoga, ako vaš mališani još uvijek ne znaju čime bi prekratili slobodno vrijeme ove školske godine, nakon ovoga vikenda u Jokeru sigurno će znati. Vidimo se u Jokeru!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime