NAJMANJE 17 NOVIH SLUČAJEVA U HRVATSKOJ U Zagrebu sedam novozaraženih, Solinu 5, Splitu 1…

U Splitsko-dalmatinskoj županiji petero novozaraženih je iz Solina, a jedna osoba iz Splita

U Hrvatskoj je najmanje 16 novih slučajeva koronavirusa. Neslužbeno je indexu potvrđeno da je u Zagrebu sedam novih slučajeva. Sa pet potvrđenih novih slučajeva u Splitu, jednim u Solinu, dva u Osijeku, jednim u Zagrebačkoj županiji i jednim u Dubrovačko-neretvanskoj to je zasad u Hrvatskoj ukupno 16 novooboljelih.


Što se tiče novozaraženih u Zagrebu, dvoje su novi importirani slučajevi iz inozemstva, jedan je novi iz Instituta Hrvoje Požar u kojem je prije nekoliko dana izbilo žarište koronavirusa, a ostali novi slučajevi su kontakti prethodno oboljelih.

U Osječko-baranjskoj županiji novozaražene su dvije osobe koje su boravile u Srbiji i imaju blage simptome, a petero njihovih kontakata stavljeno je u samoizolaciju.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji petero novozaraženih je iz Solina, a jedna osoba iz Splita.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježen je 1 novi slučaj zaraze koronavirusom, a riječ je o osobi koja ima prebivalište na području grada Dubrovnika, a koja se zarazila u Zagrebu. U pitanju je mlađa muška osoba dobrog općeg stanja s blagim simptomima, a njegovi kontakti se obrađuju. Od ukupno 54 analizirana uzorka u petak, jedan se ponavlja, a preostala 52 su negativni.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0
Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime