NAJLJEPŠI MOGUĆI VIKEND Sinjani zapedalirali na e-biciklima kroz Sinjsko polje

Vožnja biciklom općenito je blagodatna za zdravlje, svakako brža od hodanja, a ipak dopušta da se ostane u dodiru s prirodom i okolinom

Jučer i danas, 13. i 14, lipnja, na Sportskom aerodromu #Piket, te biciklističko konjičkom stazom kroz Sinjsko polje (Sinj – Glavice – Otok – Gala – Obrovac Sinjski – Han – Glavice – Sinj) održala se prezentacija e-bicikla u organizaciji CycleCroatia u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Sinja, Aeroklubom Sinj i Zrakoplovno – tehničkim društvom Sinj.


CycleCroatia već dugi niz godina bavi se biciklističkim turizmom, a unatrag dvije godine imaju ispostavu i u Kaštel Starom gdje su pokrenuli svoj novi Bike point. Smatraju da je vožnja bicikla jedan od najljepših načina otkrivanja ne samo novih predjela, nego i vlastite okolice. Sukladno tomu, bit njihovog poslovanja čine biciklističke ture. Vožnja biciklom općenito je blagodatna za zdravlje, svakako brža od hodanja, a ipak dopušta da se ostane u dodiru s prirodom i okolinom.

Upravo s tim ciljem, iz CycleCroatia došli su ovoga vikenda u Sinj kako bi prezentirali blagodati bavljenja bicikliranjem, upoznavali znatiželjnike s e – biciklima, ali i promovirali Cetinsku krajinu kao izvrsnu destinaciju za bicikliranje, što je ujedno i jedan od glavnih ciljeva Turističke zajednice grada Sinja.

Tijekom ova dva dana zainteresirani su imali priliku upoznati se sa širokim izborom raznih tipova bicikla, savladati osnovne vještine popravaka i održavanja bicikla, a najmlađe sudionike kroz brojne zanimljive radionice i igre podučili su pravilnom ponašanju u prometu i pružanju najosnovnije prve pomoći.

Ovo je zasigurno jedan od ljepših načina za provesti vikend, aktivno i u prirodi.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime